Ga terug
+ servings
Gevulde eieren met avocado

Gevuld ei met avocado

4.3 van 30 stemmen
Recept afdrukken
Gevulde eieren met avocado en basilicum, gegarneerd met een kaaskoekje. Een moderne twist op een klassiek hapje, perfect voor feestjes en brunches.
Gang Hapjes
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 16 eitjes
calorieën 48

Ingrediënten

  • 30 gr kaas (kaaskoekjes)
  • 8 eieren
  • 1 avocado
  • 2 el verse basilicum
  • 1 bosui
  • peper versgemalen
  • zeezout grof

Instructies

  • Begin met het maken van de kaaskoekjes.
  • Kook de eieren hard en pel ze. Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder het eigeel.
  • Leg de gehalveerde eieren op een bord.
  • Schil en pureer de avocado, breng op smaak met versgemalen peper en grof zout voor extra bite.
  • Snijd de bosui fijn, hak de basilicum en meng deze door de avocado.
  • Vul de halve eieren met avocado mengsel. Top af met een kaaskoekje en serveer gekoeld.