Seizoenen

Kook met de seizoenen, puur en vers met de producten van ’t seizoen. Klassieke stampotten en stoof als winter food, overvolle salades en shaslick’s van de bbq met ’n cocktail als ultiem summer food. Verwarmende herfstgerechten als pompoenstoof paddestoelen risotto of ’n appelcrumble recept in de herfst tot asperges, raapstelen en rabarberstoof in de lente. De lekkerste seizoensrecepten maak je zelf.

Seizoensrecepten

Wat is er te vinden aan groenten in ’t seizoen van de herfst en welke fruitsoort eet je het best in de winter, wat kook je in de lente en wat leg je op de bbq in de zomer. Welke recepten kun je het best in welke seizoen maken ofwel, wat eten we vandaag? Inspiratie voor de lekkerste gerechten zó op tafel, kook het seizoen.

Lente recepten maken

Lente recepten

Lente recepten en gerechten voor een voorjaars lentedag. Rabarber met crumble, welk is favoriet? Klassieke asperges of ’n pan vol lente risotto.

Zomer Recepten maken

Zomer recepten

Zomer recepten en zomerse gerechten voor ’n zonnige dag om zelf makkelijk te maken. Smoothies, salades of ’n koude gazpacho?!

Herfstrecepten maken

Herfstrecepten

Herfstrecepten en herfst gerechten voor ’n druilerige dag om zelf makkelijk te maken. Paddestoelen, pompoen of peer, ’n lekker herfstig pastei uit de de oven of ’n romige kaasfondue?!

Winter recepten maken

Winter recepten

Winter recepten en gerechten voor een winterse koude dag. Stoven, stamppot en ovenschotels, welk is favoriet? Klassieke boerenkool, hachee of ’n pan vol suddervlees?!