Nagerechten recepten
’n Lekker dessert ofwel nagerechten recepten. Na een avondje tafelen sluit je af met een heelijk zoet of hartig toetje. Kaas is ook een optie. Wat zet jij op tafel als dessert. Vegan tiramisu, fruitsla of ga zelf vanille vla maken?!
Maak je zelf een taart met een bol ijs als nagerecht of een romige mousse van chocolade?
De lekkerste en simpele recepten voor na kun je hier vinden. Panna cotta of ’n tiramisu. Cheesecake, sorbetijs of meringue, variatie is er volop.
Dessert recept
Maak je dessert recept extra feestelijk en varieer met servies, de juiste styling voor je nagerecht maakt je diner helemaal af. Glazen, kommetjes en dessertborden voor makkelijke en snelle toetjes.
Top 6 meest gezochte toetjes recepten
Makkelijke desserts
Eenvoudig en gezonde watermeloenijsjes met twee ingrediënten. Verfrissend en heerlijk recept.
Hemelse modder recept met 4 ingrediënten, heerlijk machtig en dé basis van de Franse chocolademousse.
Galette des Rois, ’n traditionele Franse klassieker voor het 3 koningen feest op 6 januari.
Chewy en lekker zoet, écht een voor valentijn. Bloedsinaasappel maakt 't af.
Chocoladerol of kerstboomstam recept, machtig lekker en eenvoudig te maken met espresso.
Mousse van avocado en cacao, ’n choco mousse met banaan gemaakt in 5 minuten, easy!
Kaneel en sinaasappel, romig en zacht, ’n herfstig toetje. Pumpkin Pudding klinkt lekker Amerikaans en is ’t ook.
Met kokosyoghurt en koekjes, 'n vegan tiramisu recept, klassiek plantaardig nagerecht.
Citroen toetje met limoncello, limoen en cantuccini, ’n heerlijk fris dessert.
Zomerse tiramisu met aardbei, blauwe bes en framboos en 'n zoete dessert wijn.
Vla met verse vanille en eidooiers, moeilijk is 't niet. Lekker zacht en licht zoet.
IJs met avocado pistache crunch en limoen, heel simpel te maken en ó zo romig.
Crumble met kaneel, havervlokken en perzik, 'n crumble met zacht gekarameliseerd fruit.
Warme verse vijgen met een dot yoghurt voor ’t ontbijt of met romig ijs als dessert.
Met Tony’s glühwein kerstreep, waamzinnig! Een machtige mousse in ’n stevig jasje. Glühwein in je chocomousse dus.
Smeltende chocoladecakejes, je kent ze vast! Waarvan de binnenkant nog vloeibaar is.
Met crumble en ijs, simpel te maken voor tussendoor of als toetje.
Supercool dessert, bevroren druiven. Een soort van sorbetachtige ijslolly.