Voorgerechten
Simpele voorgerechten: maak indruk met een verrassend en verfijnd voorafje. Een voorgerecht is vaak eenvoudig te bereiden, zoals champignons op toast, bietentartaar of zalm met sojadressing. Ook een broodje vooraf is een heerlijk begin.
Eenvoudige voorgerechten
Geniet van eenvoudige voorgerechten, perfect voor een doordeweekse avond of een feestelijk diner. Probeer klassiekers zoals uiensoep, carpaccio, of vitello tonnato, of ga voor gazpacho, crostini’s en kroketjes.
Makkelijke voorgerechten
Voorgerechten zijn vaak makkelijk te maken en tillen je maaltijd naar een hoger niveau. Over de hele wereld spelen voorgerechten een belangrijke rol en elk land heeft zijn eigen typische gerechten. Ontdek heerlijke voorgerechten uit verschillende landen en creëer smaakvolle combinaties.
Zomerse watermeloen met stevige labneh, geroosterde tomaat en chilivlokken voor warme dagen.
Een soep met een beetje groen is altijd een goed idee. Kervel is een fantastische smaakmaker, een kruid dat verwant is aan peterselie.
Een beetje pit maar absoluut niet bitter, witlofsoep met room en gember. Vol lof!
Met gerookte paprika, chili en knoflook als hapje amuse of voorgerecht, pit en iets wat zoet.
Met spinazie en zuivelspread, 'n kleine salade met aardbeien en stroperige dressing.
Soep van pastinaak, basisrecept met zwarte peper en ’n topping van pitjes.
Watermeloen met dressing van soja limoen en gember, 'n fris recept met zoutige meloen en romige avocado.
Oesters, wat heb je nodig? In ieder geval 'n oestermes en crushed ijs, azijn en sjalot, lekker joh!
Rode kool soep met laurier, een easy recept, gezond en kidsproof. Lekker zoete wintersoep.
Soep van aubergine met rode peper. Snel en pittig, 't lekkerste aubergine soep recept voor 'n gezonde lunch.
Vega makkelijk, ’n romige ragout met toast of in ’n ouderwets pastei met knolselderij.
Lauwwarme salade met Monini extra vergine olive oil, ’n feestrecept voor lunch of voorgerecht.
Mango garnalen avocado salade met limoen en passievrucht als amuse of voorgerecht.
Voor een extra kick: voeg een paar druppels tabasco en een snuf chilipoeder toe!
Toast en garnalen met meest romige tomaten cocktailsaus, een feestrecept!
Met 'n dip van avocado, makreel en koriander. Pittig van banaan pastinaak en rode peper.
Kleine tosti's in je gourmet pannetje met pesto en pittige kaas.
Gefrituurde inktvis met ’n frisse dip. Simpel te maken met een beslag van witte wijn.
Salade met rode ui, fris en eenvoudig met rode wijnazijn en Italiaanse kruiden.
Met avocado en perzik, waanzinnig met ’n dressing van koriander en komijn.