Pittige chinese groenten met biefreepjes

Makkelijk en snel
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Dit hoofdgerecht komt uit de Chinese keuken en is te bereiden voor 4 personen. Het is gemakkelijk en zeer snel te maken. Deze roerbak is een pittig variant door het toevoegen van de sambal en pepers.

Een pittige variant

Dus voor de liefhebbers van een pittig gerecht is dit een goede keuze en variatie.

Ingrediënten

  • 1 tl sesamolie
  • 2 el sojasaus
  • 4 el runderbouillon
  • 1 el sambal oelek
  • 450 gr Chinese roerbakgroenten
  • 400 gr biefstuk
  • 3 el wokolie

Bereidingswijze

  1. 1Snij de biefstuk in reepjes en wok ze in de wokpan. Verhit de wokpan en voeg olie toe. Laat de biefreepjes 1 minuut bakken en haal ze vervolgens even uit de wokpan.
  2. 2Daarna schep je de groeten en voeg nog wat sambal toe en roerbak het geheel 2 minuten lang.
  3. 3Vervolgens schenk je de sojasaus, bouillon en seamsamolie bij de groenten. Voeg de biefstukjes van stap 1 weer toe en verhit alles nog 1 minuut lang. Breng het gerecht op smaak met verse peper.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...