Pittige chinese groenten met biefreepjes
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
Dit hoofdgerecht komt uit de Chinese keuken en is te bereiden voor 4 personen. Het is gemakkelijk en zeer snel te maken. Deze roerbak is een pittig variant door het toevoegen van de sambal en pepers.
Een pittige variant
Dus voor de liefhebbers van een pittig gerecht is dit een goede keuze en variatie.
Bereidingswijze
- Snij de biefstuk in reepjes en wok ze in de wokpan. Verhit de wokpan en voeg olie toe. Laat de biefreepjes 1 minuut bakken en haal ze vervolgens even uit de wokpan.
- Daarna schep je de groeten en voeg nog wat sambal toe en roerbak het geheel 2 minuten lang.
- Vervolgens schenk je de sojasaus, bouillon en seamsamolie bij de groenten. Voeg de biefstukjes van stap 1 weer toe en verhit alles nog 1 minuut lang. Breng het gerecht op smaak met verse peper.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?
Super lekker. Ik had naast de oelek nog een chilipeper meegebakken. Iets meer soja en bouillon.