Over Miranda Bernáth

De dag begint met thee maar kan niet zonder koffie. Eet vegetarisch en lepel in no time een pot pindakaas leeg. Dol op tomaten (ongeacht het tijdstip), melanzane en al het andere uit de Italiaanse keuken. Ontbijt met weinig. Ik hou van hardlopen en kom voor kaas mijn bed uit. Ga op vakantie naar Italië want Parmigiano, pizza, wijn. Kook zonder recepten maar struikel thuis over de kookboeken en strooi overal chilivlokken op. Als ik zondig eet ik pure chocolade en pistachenootjes.

6x makkelijke bbq recepten

Makkelijke bbq recepten, het liefst wel eenvoudig en razendsnel, lekker voor iedereen. Inspiratie voor 6 barbecue gerechten.

Camembert uit de oven

Het samenspel van de bbq honey saus, camembert en gekarameliseerde uien zorgen voor een echte smaakexplosie!

Inspiratie voor je kerstdiner

Maak je kerstdiner onvergetelijk met deze recepten. Inspiratie voor een feestelijk diner. Drie gangen voor de feestdagen.

10x feestelijke hapjes

Bij feestjes horen hapjes, omdat het vaak té gezellig is om aan tafel te gaan, maken we heerlijke hapjes om mee rond te gaan.

Tomaten aubergine stoofpot

Makkelijke tomaten aubergine stoofpot met kikkererwten en een frisse touch van paprika. Een verwarmend gerecht dat ideaal is na een lange school- of werkdag.

Ga naar de bovenkant