Gebakken banaan

  • Hoeveelheid: 20
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Goddelijke crispy gebakken banaan, ik hou er van! De pisang goreng zoals we deze ook noemen, uit Indonesië. Heel makkelijk te maken met dit recept.

“Pisang goreng”in alle vormen en maten

Bakabana, Pisang goreng, of gewoon de gebakken banaan, in alle vormen en maten, knapperig van buiten, zacht en zoet van binnen. Een heerlijk en simpele snack.

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 150 ml melk
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels meel
  • 1 eetlepel bruine suiker

Bereidingswijze

Stap1

Zet een frituurpan aan. Pel de bananen en snij ze in plakjes.

Stap2

Doe de overige ingrediënten in een kom en roer het rustig door elkaar.

Stap3

Doop de plakjes banaan in het mengsel en doe ze daarna in het frituurvet. Wacht tot de bananenplakjes naar boven komen en haal ze er dan uit.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

293

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab