Gebakken banaan recept
Pisang goreng, crispy banaan- Aantal: 20
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
Goddelijke crispy gebakken banaan, ik hou er van! De pisang goreng zoals we deze ook noemen, uit Indonesië. Heel makkelijk te maken met dit recept.
Pisang goreng
Bakabana, Pisang goreng, of gewoon de gebakken banaan, in alle vormen en maten, knapperig van buiten, zacht en zoet van binnen. Een heerlijk en simpele snack.
Gebakken banaan maken
- Zet een frituurpan aan. Pel de bananen en snij de bananen in dikke plakken.
- Doe de overige ingrediënten in een kom en roer het rustig door elkaar.
- Doop de plakjes banaan in het mengsel en dompel ze daarna in het frituurvet. Wacht tot de bananenplakjes naar boven komen en haal ze er dan uit. Eet lekker!
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen
Het was tegek mmm..