Indiase bonen met kerrie eieren
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
Sperziebonen op Indiase wijze! Een lekker pittig gerecht, dat je zo pittig kunt maken als je zelf wilt. In no time heb je een smaakvol gerecht uit de Indiase keuken gemaakt. Liever met rijst en cashewnoten. Laat dan de aardappelblokjes weg.
Boontjes in een Indiaas jasje
Sperzieboontjes en haricots verts in een Indiaas jasje, lekker en anders dan de gekookte boontjes zoals wij deze maken.
Bereidingswijze
- Kook de eieren hard, pel en snij in partjes. Snijd de sperziebonen in stukjes van 4 cm.
- Verhit de olie in een braadpan, snipper de ui en fruit op een laag vuur. Voeg hier de geperste knoflook, tomaat, sperziebonen, aardappelblokjes, eieren, bouillonpoeder, kerrie en flink wat peper aan toe.
- Schep alles goed door elkaar en laat het mengsel afgedekt 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer er af en toe doorheen.
- Breng het gerecht eventueel op smaak met peper en zout. Neem de pan van het vuur. Roer de yoghurt er door heen en garneer het gerecht met de fijngesneden bladselderij.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?