Mihoensalade

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Maak deze heerlijke, Thaise mihoensalade met mango, pinda’s en komkommer heel eenvoudig zelf klaar. Heerlijk als avondmaal of lunch. Kijk voor meer salades bij onze salade recepten.

Ingrediënten

  • 250 gram mihoen
  • 5 eetlepels sweet chilisaus
  • 1 eetlepel Thaise vissaus
  • 50 gram pinda's
  • 1 rijpe mango
  • 3 bosuitjes
  • 1 komkommer

Bereidingswijze

Stap1

Kook de mihoen volgens aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus door de Thaise vissaus en meng dit door de mihoen.

Stap2

Rooster de pinda's in een droge koekenpan. Schil de mango en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij het donkere groen en de witte onderkant van de bosuitjes en snij de bosui in reepjes.

Stap3

Schil de komkommer en snij hem in stukjes. Meng alle ingrediënten door de mihoen en serveer hem koud of warm.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab