Miesoep zelf maken recept

Oosterse soep
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Leuk toch, een soep die je eigenlijk met de welbekende stokjes moet eten! Deze Oosterse miesoep kun je als voor- of hoofdgerecht serveren. Binnen 10 minuten kan deze soep op tafel staan. Erg handig wanneer je geen zin hebt om uitgebreid te koken, maar toch iets lekkers wilt eten.

Miesoep met sushi

Als je naast deze miesoep nu ook wat lekkere sushi op tafel zet, dat maakt je etentje wel echt af!

Ingrediënten

  • 1 potje kippenbouillon
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 150 gr eiermie
  • 400 gr Oosterse wokgroenten
  • 3 el zoete chilisaus

Bereidingswijze

  1. 1Breng de kippenbouillon met 1/2 liter water, het bouillonblokje en de wokgroenten aan de kook. Laat dit 3 minuten koken.
  2. 2Voeg de mie en chilisaus toe en kook de soep nog 2 minuten. Breng de soep eventueel op smaak met verse peper. Geniet!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...