Pannenkoekjes met suiker en kaneel
Krenten en rozijnen- Aantal: 18
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
- Kcal: 120
Pannenkoek met krenten en rozijnen
- Meng een snuf zout door het meel in een grote kom en maak een kuil in het midden. Schenk een groot deel van de melk en het ei in het kuiltje en roer van midden uit tot een glad beslag. Voeg langzaam de rest van de melk toe.
- Roer de krenten en rozijnen mee door het beslag, laat een scheutje olie in een koekenpan heet worden en bak hierin het beslag zo groot als een koekje gaar.
- Keer de koekjes 1 keer om wanneer de bovenkant droog is. Eet de pannenkoekjes warm met suiker en kaneel. Pannenkoek met krenten en rozijnen maak je zó.
Ook lekker: Amerikaanse pancakes ’n heerlijk Amerikaans ontbijt recept.
Of maak ‘n: Wentelteefjes recept met boter kaneel en vanille, ’n Heerlijk simpel en snel recept voor de lunch of ’n laat ontbijt. Witbrood gebakken in een mengsel van ei, melk en kaneel.