Pitabroodjes met eiersalade

Pitabroodjes met eiersalade

  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min

Dit pitabrood met zelfgemaakte eiersalade is heerlijk als makkelijke lunch of avondmaal. Smaakt ook perfect bij een zomerse barbecue.

Pita

Deze makkelijke eiersalade kun je natuurlijk ook prima smeren op een cracker, lekker als lunch of als ontbijtje. Simpel recept.

Ingrediënten

  • 4 pitabroodjes
  • 4 eieren
  • 1 prei
  • 1 bakje groene currypasta
  • 200 gr cherrytomaat
  • 50 gr ijsbergsla
  • 4 el magere yoghurt

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren hard in 9 minuten. Was de prei en snij deze in half ringen. Bak de prei in een beetje olie zacht en voeg dan de curry toe. Bak deze 2 minuten mee. Bak de pitabroodjes in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij de cherrytomaatjes in parten en pel de eieren. Hak de eieren in stukjes. Doe het prei-currymengsel in een grote kom en schep de yoghurt erdoorheen. Roer ook de partjes tomaat en ei doorheen.
  3. Beleg de pitabroodjes met de eiersalade en een handje ijsbergsla. Enjoy!

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

HHB Instagram actie oktober 2024
Simpele Recepten App
De Smaak van Italie nazomeren