Tagliatelle met groentesaus

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 15m

Dit gerecht met pasta zit echt boordevol groenten! En nee, dat maakt het geen smakeloos gerecht. Deze groentesaus zit vol met smaak en de zachte geitenkaas maakt het een heerlijk, romig geheel. Nog een voordeeltje: het gerecht is in maar 15 minuten klaar! Geen redenen meer om niet genoeg groenten te eten dus!

Benieuwd naar meer gerechten die snel klaar zijn? Kijk dan eens bij onze snelle gerechten.

IMG_1541

Ingrediënten

  • 300 gram tagliatelle
  • 1 potje zwarte olijven
  • 200 gram geitenkaas
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 300 gram gegrilde paprika's
  • 400 gram Italiaanse roerbakmix
  • 400 gram gepelde tomaten uit blik

Bereidingswijze

Stap1

Snipper de ui en snij de knoflook fijn. Zet een hapjespan op het vuur en doe hier een beetje olie in uit de pot met gegrilde paprika's. Fruit de ui en knoflook hier kort in. Voeg dan de roerbakmix toe en bak ze ongeveer 5 minuten. Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.

Stap2

Zet het vuur uit van de hapjespan en voeg de gegrilde paprika's en de gepelde tomaten toe. Pureer het geheel met een staafmixer tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout en peper. Zet de hapjespan weer terug op het vuur en verwarm de saus. Meng de olijven erdoor, giet de pasta af en serveer de pasta met de saus en verbrokkelde geitenkaas over 4 borden. Eet smakelijk!

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

62

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab