Tagliatelle met groentesaus
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 490
Tagliatelle met groentesaus, tomaat en geroosterde paprika, knoflook en geitenkaas, 'n pasta gerecht vol vitaminen én in no time klaar.
Pasta met groentesaus
Pasta met groentesaus bomvol! Gegrilde paprika's, ui, knoflook, gepelde tomaten, olijven en geitenkaas, zó lekker. Neem je liever verse paprika's, verwarm de oven voor op 200 graden en grill 20 minuten in de oven of rooster zwart op je gasfornuis en verwijder de zwarte schil.
Tagliatelle met geitenkaas
- Snipper de ui en snij de knoflook fijn. Zet een hapjespan op het vuur en doe hier wat olie in uit de pot met gegrilde paprika's. Fruit de ui en knoflook kort. Voeg de roerbak mix toe en bak zo'n 5 minuten. Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Haal de pan van het vuur en voeg de gegrilde paprika's en de gepelde tomaten toe. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus of hou de paprika's heel en voeg ze later toe.
- Breng de saus op smaak met zout en peper en zet nog even terug op laag vuur. Giet de pasta af en schep de pasta met de saus en verbrokkelde geitenkaas op borden. Maak af met olijf. Tagliatelle met geitenkaas maak je zó.
Varieer met kaas, feta is ook 'n aanrader of hou de pasta vegan en neem een plantaardige variant.
Ook lekker: Tagliatelle met parmaham en groene saus parmaham en doperwten.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?