Tagliatelle met groentesaus

Tagliatelle met groentesaus

Met knoflook en geitenkaas
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 490

Tagliatelle met groentesaus, knoflook en geitenkaas, ’n pasta gerecht vol vitaminen en zachte geitenkaas én in no time klaar.

Pasta met groentesaus

Pasta met groentesaus bomvol! Gegrilde paprika’s, ui, knoflook, champignons, gepelde tomaten, olijven, peterselie en geitenkaas, zó lekker.

Ingrediënten

  • 300 gr tagliatelle
  • 1 potje zwarte olijven
  • 200 gr geitenkaas
  • 1 ui
  • 2 teen knoflook
  • 300 gr gegrilde paprika’s
  • 400 gr Italiaanse roerbakmix
  • 400 gr gepelde tomaten uit blik

Tagliatelle met geitenkaas

  1. Snipper de ui en snij de knoflook fijn. Zet een hapjespan op het vuur en doe hier wat olie in uit de pot met gegrilde paprika’s. Fruit de ui en knoflook kort. Voeg de roerbak mix toe en bak zo’n 5 minuten. Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Zet het vuur uit van de en voeg de gegrilde paprika’s en de gepelde tomaten toe. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met zout en peper. Zet de saus weer terug op het vuur en verwarm. Meng de olijven erdoor, giet de pasta af en schep de pasta met de saus en verbrokkelde geitenkaas over kommen. Tagliatelle met geitenkaas maak je zó.

Ook lekker: Tagliatelle met parmaham en groene saus parmaham en doperwten.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.5. van 2 stemmen.
Please wait...