Varkenshaas met zoetzure saus
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 390
Varkenshaas met zoetzure saus 'n wok met rijst en ananas eenvoudig te maken. Voedzaam, vol smaak en snel aan tafel.
Wokken met rijst
Wokken met rijst en varkenshaas in zoetzure saus een lekker wokgerecht met gekookte rijst, groenten en gewokte varkenshaas.
'n Varkenshaas gebakken, zacht mals vlees 't lekkerste rosé.
Varkenshaas recept
- Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de varkenshaas in blokjes. Snij de knoflook fijn en meng samen met de olijfolie in een kom. Schep de blokjes varkenshaas erdoor en laat even marineren. Voeg een snuf zout en peper naar smaak toe.
- Snij de bosui in ringen, halveer de tomaten en de paprika in stukjes. Bak de varkenshaas 2 minuten in een wok, haal eruit en zet weg. Bak de sugarsnaps en de paprika kort in de wok en voeg daarna de tomaten, ananas en varkenshaas toe en bak samen.
- Schep de woksaus door de groenten en voeg de bosui toe. Giet de rijst af en serveer samen met de varkenshaas en groenten. 'n varkenshaas recept zó maak je dat.
Ook lekker: Pilaf met peultjes en mangochutney.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?