Babi pangang met sperziebonen
Zacht en krokant- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 15 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 690
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen beetgaar, pel en snipper de ui.
- Verhit de zonnebloemolie in een wok en bak hierin het vlees zo’n 3 minuten om en om. Haal vervolgens het vlees uit de pan.
- Bak de ui en sperziebonen in dezelfde pan ook 3 minuten. Doe het vlees erbij en roerbak het geheel nog ongeveer 5 minuten. Voeg de saus toe en verwarm deze mee.
- Proef en breng de saus eventueel op smaak met peper en zout. Schep de rijst, saus en atjar op de borden.
Maak af met krokante uitjes en kroepoek.
Ook lekker: Babi pangang met paksoi en rijst met atjar, ’n simpel en snel recept. ’t staat echt zó op tafel.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen