Croissant paashaas met chocolade
- Aantal: 6
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Croissant paashaas met chocolade, bladerdeeg afbakken, dat kan iedereen. Deze croissants van bladerdeeg gevuld met chocolade ook. Een super simpel bakrecept voor bij het paasontbijt.
Chocolade croissant
Een feestje voor de kids! Ontbijt zelf laten maken en versieren met Nutella en gekleurde sprinkles. Voilá, een paas chocolade croissant.
Bereidingswijze bladerdeeg croissant
- Verwarm de oven voor op 200 graden en laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de plakjes bladerdeeg schuin doormidden. Je hebt nu 6 driehoeken. Leg een stuk chocolade naar keuze in het midden tegen de lange kant aan en vouw de middelste punt hier over heen. Vouw de buitenste twee punten omhoog zodat je twee oren krijgt.
- Leg de croissantjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Kluts het ei en smeer hier de paashazen mee in.
- Zet de bakplaat 12 minuten in de oven. Haal de croissants uit de oven en laat ze afkoelen. Verwarm wat chocoladepasta en laat de kinderen oogjes maken.
Ook lekker: Paasshake chocola banaan in ’n paashaas! Ziet er feestelijk uit en ’t is zo slecht nog niet.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?