Cupcake in ijsbakje

Cupcake in ijsbakje

  • Aantal: 18
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 25 min
  • Klaar in: 35 min

Cupcake in ijsbakje, hoe leuk! Heel simpel te maken, het ijsbekertje gaat gevuld de oven in met vanille beslag, een echte traktatie!

Eetbare ijsbekers

Cupcake ijsjes, een cupcake gebakken in eetbare ijsbekers. Een favoriete cupcake traktatie voor iedereen! 't Recept is super simpel.

Maak ook eens een bananenbrood als tussendoortje of als ontbijt.

Cupcake in ijsbakje recept

Ingrediënten

  • 200 gr bloem
  • 1 el bakpoeder
  • 180 gr suiker
  • 1 ei
  • 180 ml melk
  • 60 ml zonnebloemolie
  • 1 el vanille extract
  • 18 eetbare ijsbekers

Cake ijsje maken, zo doe je dat

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem en de bakpoeder boven een kom. Meng met een garde de suiker erdoor. Mix in een andere kom het ei met de melk, de zonnebloemolie en het vanille extract.
  2. Voeg beide mengsels samen en mix op lage stand tot een glad beslag en kort nog even op de hoogste stand.
  3. Zet de eetbare ijsbekers op een bakplaat en vul ze voor driekwart met het beslag. Bak de cupcake ijsjes in de voorverwarmde oven in 25 minuten gaar.

Zo doe je dat, cake ijsje maken!

Houd je van cupcakes? Meer cupcake recepten.

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Instagram actie Maak kans op het kookboek Holly hapy belly december
Simpele Recepten App
De Smaak van Italie Najaarseditie 2024