Frans kaasplankje

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 6
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 3m
  • Klaar in: 10m

Serveer dit eenvoudige maar luxueuze nagerecht tijdens de feestdagen.

Tip: Een glaasje port smaak goed bij deze kazen.

Ingrediënten

  • 60 gram walnoten
  • 170 gram chaumes-kaas
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 125 gram fourme d'ambert
  • 500 gram rode druiven
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

Stap1

Verwijder de schil van de walnoten en rooster ze in een droge koekenpan ongeveer 3 minuten.

Stap2

Pak een plank en verdeel de kaas erover. Verdeel de druiven in kleine trosjes en verdeel ze samen met de walnoten over het kaasplankje.

Stap3

Het beste kun je het kaasplankje een uur voor serveren op kamertemperatuur laten komen.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab