Hollandse maaltijdsalade met varkensreepjes
Lauwwarme salade- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Dit gerecht is gezond, makkelijk én lekker. Maak deze Hollandse maaltijdsalade met varkensreepjes, tomaat en champignons als hoofdgerecht of als stevige lunch. Vol met gezonde ingrediënten, daarnaast kun je eindeloos variëren met deze maaltijdsalade.
Heerlijk en anders salade recept
Deze maaltijdsalade is toch een soort van feestmaal, heerlijk malse varkenshaas die je van te voren nog even zou kunnen marineren. Een makkelijk maar anders lauwwarme salade recept
Bereidingswijze
- Snij de uien in ringen en snij de champignons in kwarten. Snij de tomaten in vieren.
- Verhit de olie in een wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur gaar. Voeg de ui en de champignons toe en roerbak het nog een paar minuten.
- Roer nu ook de tijm en de mosterd erdoor. Verdeel de sla en tomaten over de borden en verdeel het wokgerecht. Serveer deze maaltijdsalade met een stukje stokbrood.
Heerlijke maaltijdsalade! Als hoofdgerecht mag ’t best wat meer zijn; ik heb er nog rauwkost, stokbrood en wat smeersels naast gezet zoals kruidenboter. Samen met een koel wijntje voortreffelijk!
Fijn Monic, dank voor je feedback!