Koekjes van gerookte zalm en bladerdeeg

Als snack of tussendoor
  • Aantal: 12
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 25 min
  • Klaar in: 35 min
Naar het recept

Een super simpel hartig koekje, perfect als snack of tussendoor.

Zalm-kaaskoek

Deze kaaskoekjes met zalm zijn makkelijk te maken, Ook leuk als bite bij een soep te geven!

Ingrediënten

  • 4 plakjes roomboterbladerdeeg
  • 1 ei
  • 4 plakjes gerookte zalm

Bereidingswijze

  1. 1Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en laat ze ontdooien.
  2. 2Leg de plakjes gerookte zalm op de bladerdeegplakjes. Snij de randen bladerdeeg weg die uitsteken.
  3. 3Rol de plakjes vanaf 2 kanten naar binnen op en snij de rollen in plakjes van ongeveer 1 centimeter. Bestrijk de plakjes met het losgeklopte ei en plaats het 15 minuten in de oven. Klaar is je zalm-kaaskoekje!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...