Koekjes van gerookte zalm en bladerdeeg

  • Hoeveelheid: 12
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 25m
  • Klaar in: 35m

Maak dit eenvoudige gerecht klaar als hapje of voorgerechtje. Ideaal als snack of tussendoortje.

Ingrediënten

  • 4 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries)
  • 1 ei
  • 4 plakjes gerookte zalm

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en laat ze ontdooien.

Stap2

Leg de plakjes gerookte zalm op de bladerdeegplakjes. Snij de randen bladerdeeg weg die uitsteken.

Stap3

Rol de plakjes vanaf 2 kanten naar binnen op en snij de rollen in plakjes van ongeveer 1 centimeter. Bestrijk de plakjes met het losgeklopte ei en plaats het 15 minuten in de oven.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab