Lente maaltijdsalade met pasta

Lente maaltijdsalade met pasta

En mango
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 380

Lente maaltijdsalade met pasta en mango, fris, gezond en vol van smaak. Deze lente-maaltijdsalade is super voor in de lente of zomer en zit vol goede voedingsstoffen. Voor de lunch of lichte maaltijd, n makkelijk salade recept.

Lente salade maken

’n Lente salade maken met vers fruit en pasta is heerlijk. Een prima maaltijdsalade voor de avond of lunch een erg simpel recept. De mango maakt het heerlijk fris en zoet, de parmaham zorgt voor de zoute bite.

Ingrediënten

  • 300 gr mango
  • 75 gr rucola
  • 350 gr volkoren pasta
  • 12 plakjes parmaham
  • 2 handjes verse basilicum
  • 1 avocado
  • 1 el olijfolie

Lente salade recept met avocado

  1. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de basilicum fijn en meng deze met de olijfolie en een snuf zout en peper.
  2. Schil de mango en snij in blokjes. Snij ook het vruchtvlees van de avocado in stukjes. Doe deze samen met de mangoblokjes, rucola en parmaham plakken in een grote kom.
  3. Giet de pasta af en spoel deze kort af met koud water. Schep het olijfolie mengsel door de pasta en voeg dan de pasta toe aan de grote kom. Hussel alle ingrediënten door elkaar en verdeel de maaltijdsalade over de borden. Lente salade recept met avocado zo maak je ‘t

Eet met ’n ciabatta en gezouten boter.

Ook lekker: Parmaham mozzarella crostini salade.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.5. van 2 stemmen.
Please wait...