Lente maaltijdsalade met pasta
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 380
Lente maaltijdsalade met pasta en mango, fris, gezond en vol van smaak. Deze lente-maaltijdsalade is super voor in de lente of zomer en zit vol goede voedingsstoffen. Voor de lunch of lichte maaltijd, n makkelijk salade recept.
Een lente salade maken met vers fruit en pasta is heerlijk. Een voedzame salade voor de avond of lunch een erg simpel recept. De mango maakt het heerlijk fris en zoet, de parmaham zorgt voor de zoute bite.
Ook lekker: maaltijdsalade met ham en oude kaas.
Lente salade
- Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de basilicum fijn en meng deze met de olijfolie en een snuf zout en peper.
- Schil de mango en snij in blokjes. Snij ook het vruchtvlees van de avocado in stukjes. Doe deze samen met de mangoblokjes, rucola en parmaham plakken in een grote kom.
- Giet de pasta af en spoel kort af met koud water. Schep het olijfolie mengsel door de pasta en voeg dan de pasta toe aan de grote kom. Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel de salade over de borden. Lente salade recept met avocado zo maak je 't
Eet met zuurdesem of 'n stuk ciabatta en gezouten boter.
Ook lekker: parmaham mozzarella crostini salade.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?