MonChoutaart Bastogne

MonChoutaart Bastogne

Koek room en rood fruit
  • Aantal: 10
  • Bereidingstijd: 20 min
  • Wachttijd: 3 uur
  • Klaar in: 3 uur 20 min
  • Kcal: 785

MonChoutaart Bastogne koek room en rood fruit simpel te maken. MonChou en ’n krokante bodem van Bastogne.
Maak af met ’n topping van rood fruit. Perfect recept voor een verjaardag.

MonChou taart met rood fruit

MonChou taart met rood fruit als topping. Denk aan aardbeien, blauwe bes en bramen of neem een paar flinke scheppen taart en vlaaifruit. Echt lekker.

Ingrediënten

  • 250 gr Bastognekoeken
  • 400 gr MonChou
  • 160 gr witte basterdsuiker
  • 120 gr roomboter
  • 400 ml slagroom

Optioneel

  • vers (rood)fruit
  • taart en vlaaifruit

Zo maak je ‘m

  1. Verkruimel de Bastognekoeken in een kom. Laat de boter smelten in een steelpan en schep de Bastogne kruimels hier door heen. Bekleed een springvorm met bakpapier en bedek de bodem met de Bastogne boter kruimels. Laat de bodem in de koelkast stevig worden.
  2. Mix de MonChou en suiker door elkaar met een mixer. Neem een andere kom en mix hierin de slagroom net niet helemaal stijf. Roer het MonChoumengsel door de slagroom. Haal de bodem uit de koelkast en bestrijk deze met het slagroom-MonChoumengsel.
  3. Zet de taart weer terug in de koelkast voor minimaal 3 uur. Maak de MonChou taart vlak voor ’t serveren af met vers roodfruit of vlaaifruit. Zo maak je ‘m.

Bekijk meer taart recepten.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 2.9. van 65 stemmen.
Please wait...