Pasta uit de wok met kaassaus
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 840
Pasta uit de wok met kaassaus, 'n pasta kan niet eenvoudiger met spekjes recept. Cavolo nero en gorgonzola. Je hebt er zelfs maar één pan voor nodig, dus ook 'n perfect recept voor op de camping. Heerlijk met 'n kaassaus gemaakt van gorgonzola, maar je kunt ook een andere kaassoort gebruiken als je dat lekkerder vindt. Wokpasta 'n easy pasta eenpans gerecht.
Simpele wokpasta
Pasta kan niet eenvoudiger, 'n simpele wokpasta jawel.. uit de wok. Klinkt een tikje Oosters misschien maar 't komt toch echt uit de Italiaanse keuken. De gorgonzola is een Italiaanse kaas. Kaas van Mascarpone en Gorgonzola, romig licht pikante smaak.
Italiaans cavolo nero 'n Toscaanse roerbakgroente met broccoli, kastanjechampignon, palmkool en bosui. Cavolo nero is 'n soort knapperige boerenkool. Perfect te gebruiken voor dit eenpans recept.
Pasta uit de wok maken
- Bak de spekjes een paar minuten in een wok. Snipper ondertussen de uien en snij de courgette in stukjes. Voeg de uien en courgette toe aan de wok en bak deze 3 minuten mee.
- Voeg daarna de groentemix, melk, water en wokpasta toe en schep goed om zodat alle wokpasta goed nat wordt. Breng het geheel aan de kook en laat het zo'n 4 minuten koken. Voeg als het te droog wordt een beetje water toe.
- Snij de gorgonzola kaas in stukjes en schep deze door het gerecht zodat het smelt. Pasta uit de wok maken doe je zó.
Ook lekker: Macaroni met kaas ofwel Mac & Cheese, ’n schandalig lekkere romige pasta en favoriet. Kan ook uit de oven. Kinderen zijn er gek op en het is een ó zo makkelijk macaroni met kaas recept.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?