Ravioli met kip en geroosterde paprika

Ravioli met kip en geroosterde paprika

Gevulde pasta
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
  • Kcal: 640

Makkelijk en vol groente, ravioli met kip en geroosterde paprika tomatensaus. Heerlijk en handig, ’n snel en easy recept voor als je even geen tijd hebt. Neem kipstuckjes van de vegetarische slager mocht je vegetarisch willen eten, aanrader.

Ravioli met kip

Ravioli met kip, pasta bladen die aan elkaar zijn gemaakt met lekkere vulling, een soort van kussentjes, yum! Ravioli is altijd favoriet met stukjes gebakken kip en parmezaan.

Ingrediënten

  • 500 gr ravioli
  • 1 courgette
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 300 gr kipfilet
  • 300 gr geroosterde paprika
  • 400 gr sugo pastasaus
Ravioli met kip en paprika

Ravioli met paprika-tomatensaus

  1. Snipper de uien en snij de courgette in halve plakjes. Laat de paprika’s uitlekken en snij deze in reepjes. Snij de kipfilet in reepjes en breng op smaak met peper en zout.
  2. Breng een pan met water aan de kook. Verhit olijfolie in een hapjespan en bak hierin de kipreepjes om en om. Pers de knoflook erboven en voeg de ui en toe. Bak kort mee ook samen met de courgette.
  3. Voeg na 5 minuten de pastasaus en reepjes paprika toe en verwarm. Kook ondertussen de ravioli volgens aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de ravioli over de borden en schep de saus erover. Ravioli met paprika-tomatensaus maak je zó.

Maak de ravioli af met Parmezaanse kaas.

Ook lekker: Pasta met geroosterde groenten en feta ’n zomerse vegetarische pasta.

Beoordeling: 3.7. van 11 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
De smaak van Italie voorjaar 2024