Scones met banaan

Scones met banaan

Zonder suiker
  • Aantal: 10
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 30 min
Naar het recept

Deze scones zijn zó gemaakt, alles in een kom en mengen maar!

Scones zonder suiker en glutenvrij

Deze heerlijke scones met banaan passen perfect bij het ontbijt. Serveer lekker met een dot kwark. Zoet van agavesiroop en banaan. Ipv glutenvrije bloem kun je ook gewone bloem gebruiken.

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 195 gr bloem (glutenvrij)
  • 2 el agavesiroop
  • 1 tl bakpoeder
  • 30 gr kokosolie
  • 60 ml melk
  • 1 eidooier
  • 1 tl vanille extract

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden, zet je muffin vorm klaar en smelt de kokosolie.
  2. Mix in een kom de bloem, bakpoeder en kokosolie tot een kruimelig deeg. Prak de bananen en voeg toe samen met het eigeel, melk, vanille extract en agave siroop. Meng de ingrediënten tot een soepel deeg.
  3. Vul je muffin vorm met het bananenmengsel. Bak de bananen scones in 20 minuten goudbruin. Even laten afkoelen en yum! Lekker met een dot kwark. Enjoy!

Ik gebruik voor dit banana scones recept een mini muffinvorm.

Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...