Varkensreepjes met Thaise groente

Lekker Aziatisch
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

In een mum van tijd heb je dit Thaise gerecht op tafel staan. Voor een nog betere Aziatische smaak, kun je tijdens het wokken nog wat lekkere kruiden toevoegen. Denk hierbij aan knoflook, koriander of gember. Dat geeft deze varkensreepjes met Thaise groente net dat beetje extra.

Knoflook, koriander en gember

Knoflook, koriander en gember, echte smaakmakers!

Ingrediënten

  • 450 gr sperziebonen
  • 500 gr mienestjes
  • 3 el zonnebloemolie
  • 4 el oestersaus
  • 1 zak Thaise roerbakmix
  • 4 varkensfiletlapjes

Bereidingswijze

  1. 1Kook de bevroren sperziebonen 2 minuten en giet ze vervolgens af. Snijd de varkensfiletlapjes ondertussen in reepjes. Bereid de mie volgens de verpakking.
  2. 2Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en bak het geheel nog eens 3 minuten. Doe vervolgens de sperziebonen en de oestersaus erdoorheen.
  3. 3Als de mie is gekookt, spoel je deze onder koud water, zodat het gaarproces stopt. Voeg deze daarna toe aan de wok en warm het geheel even op.
Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...