Varkensreepjes met Thaise groente

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 20m

In een mum van tijd heb je dit Thaise gerecht op tafel staan. Voor een nog betere Aziatische smaak, kun je tijdens het wokken nog wat lekkere kruiden toevoegen. Denk hierbij aan knoflook, koriander of gember. Dat geeft deze varkensreepjes met Thaise groente net dat beetje extra.

Ingrediënten

  • 450 gr sperziebonen (bevroren)
  • 500 gr mienestjes (½ pak)
  • 3 el zonnebloemolie
  • 4 el Oestersaus
  • 1 zak Thaise roerbakmix
  • 4 varkensfiletlapjes

Bereidingswijze

Stap1

Kook de bevroren sperziebonen 2 minuten en giet ze vervolgens af. Snijd de varkensfiletlapjes ondertussen in reepjes. Bereid de mie volgens de verpakking.

Stap2

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en bak het geheel nog eens 3 minuten. Doe vervolgens de sperziebonen en de oestersaus erdoorheen.

Stap3

Als de mie is gekookt, spoel je deze onder koud water, zodat het gaarproces stopt. Voeg deze daarna toe aan de wok en warm het geheel even op.

Doordat ik veel reis, wordt mijn..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab