Varkensreepjes met Thaise groente
In oestersaus- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 560
Varkensreepjes met Thaise groente in oestersaus in mum van tijd op tafel. ’n Heerlijk Aziatische smaak krijg je tijdens het wokken met verse kruiden zoals knoflook, koriander of gember. Dat geeft deze varkensreepjes met Thaise groente net dat beetje extra.
Thaise wok met varkensvlees
Thaise wok met varkensvlees oestersaus en noedels, ’n simpel en snel wokgerecht recept. Maak af met ’n hand verse koriander en limoen.
Bereidingswijze
- Kook de bevroren sperziebonen 2 minuten en giet ze vervolgens af. Snijd de varkensfiletlapjes ondertussen in reepjes. Bereid de mie volgens de verpakking.
- Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en bak het geheel nog eens 3 minuten. Doe vervolgens de sperziebonen en de oestersaus erdoorheen.
- Als de mie is gekookt, spoel je deze onder koud water, zodat het gaarproces stopt. Voeg deze daarna toe aan de wok en warm het geheel even op.
Ook lekker: Rijst met tofu ananas en zoete chilisaus komkommer en sesam, ’n makkelijk wokgerecht met tofu.