Beyond Meat burger met avocado en ei
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
Beyond Meat burger met avocado en ei, rucola en knoflooksaus, te gek lekker! Maak 't zelf, echt het lekkerst. Ik ben ondersteboven van deze vegetarische burger, dé Beyond Meat burger met eenvoudig recept. Vega lekker!
Beyond Meat burger getest
Beyond Meat burger getest en met succes, de burger is stevig valt niet uit elkaar met de juiste structuur, rul en rose van binnen met een rokerige smaak, wat ook fijn is er zit geen soja en gluten in, glutenvrij dus. Favoriet met brood, rooster even in de oven voor een crunchy bite. Ik zeg doen!
Maak een feest van je vega hamburger en top af met alles wat je lekker vindt, ik begin met rucola, avocado, gebakken ei en het lekkerste.. een zelfgemaakt knoflooksausje van yoghurt, knoflook en verse peper en eventueel nog een klodder met favo ketchup, balsamic vinegar!
Zo maak je dé lekkerste plantaardige burger
- Maak eerst de knoflooksaus, schil en pers de knoflook, hak de peterselie en meng samen met de yoghurt en verse peper naar smaak. Zet even koud weg.
- Schil en snij de avocado in plakken, verwarm een koekenpan met olijfolie en de grill voor de broodjes. Bak de burgers om en om een paar minuten tot ze lekker krokant van buiten zijn en warm van binnen.
- Je topping staat klaar, snij de broodjes open en rooster. Bak de eieren in een scheutje olijfolie als spiegelei.
- Beleg de onderkant van het brood met rucola, avocado en ei met daarop de burger en topping, zó maak je dé lekkerste plantaardige burger!
Meer vega burgers: Recept voor bietenburger zo maak je hem.
Deze vegetarische burger kan je ook bakken in een grillpan zonder olie en op de bbq gaat het ook perfect!
Hier kan je de Beyond Meat burger bestellen.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?