
Kerriesoep met ei en snijbonen
Simpel vegetarisch- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 375
Kerriesoep met ei en snijbonen, rijst en kokosmelk is een heerlijk mild-pittige oosterse soep recept. Simpel en vegetarisch, je maakt de soep af met kroepoek en gebakken uitjes.
Vegetarische kerriesoep
Vegetarische kerriesoep is ’n vullende gebonden maaltijdsoep met een topping van ei. Yum, je maakt ‘m makkelijk zelf super snel.
Kerriesoep recept
- Kook de eieren halfzacht in 6 minuten. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Snij de snijbonen in stukjes. Verhit een pan met dikke bodem en fruit hierin de boemboe en kerriepoeder met de olie op laag vuur. Voeg de snijbonen, kokosmelk en 400 ml water toe en breng het aan de kook. Laat het ongeveer 6 minuten koken tot de soep gaar is.
- Breng de soep op smaak met peper. Serveer de rijst over de soepborden en verdeel de soep. Snij de eieren in partjes en leg in de soep. Kerriesoep recept zó doe je dat.
Ook lekker: Kip met kerrie en kokos ’n heerlijke curry met verse boontjes en rijst.
Geef een reactie