Pad thai met cashewnoten
lenteui en ei- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 490
Pad thai met cashewnoten lente-ui en ei, lekker hét Thaise gerecht wat super snel te maken is en ’t is waanzinnig lekker. Perfect voor een drukke doordeweeksedag.
Pad thai recept met kip
Pad thai recept met kip en rijstnoedels eten uit een kom. De Kip kan je heel makkelijk vervangen voor garnalen en als je ’t lekker vega wilt gebruik je gemarineerde tempeh.
Pad thai maken
- Pel en hak de knoflook en snij de lente-ui in dunne ringetjes. Snij de kipfilet in blokjes en breng op smaak met zout en peper. Verhit kokosolie in een wok. Voeg de knoflook en de kip toe en bak.
- Maak de noedels in een paar minuten gaar volgens aanwijzingen op de verpakking. Als de kip bijna gaar is voeg dan ook de lente-ui en taugé toe samen met de vissaus en suiker. Breek de eieren boven de wok en schep om tot het ei gestold is.
- Voeg de noedels toe aan het kip mengsel, schep om en maak af met de cashewnoten. Schep in kommen en geniet. Pad thai maken doe je zó!
Meer noedels met kip? Noedels met kip en oosterse groenten heerlijk én eenvoudig Aziatisch wokgerecht in no time klaar, perfect voor doordeweeks.