Pastasalade met avocado en spekjes

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 20m

Super eenvoudig en heel erg lekker, deze pastasalade is er een die voor herhaling vatbaar is! De zoute smaak van de spekreepjes passen heel goed bij de andere frisse ingrediënten. Heb je wat over? Dan is het ook heel geschikt om de volgende dag als lunch te eten.

Benieuwd naar andere, lekkere salades? Kijk dan eens bij onze salade recepten.

Ingrediënten

  • 350 gram pasta naar keuze
  • 1 komkommer
  • 4 tomaten
  • 4 eieren
  • 250 gram gerookte spekreepjes
  • 1 avocado
  • 4 eetlepels mayonaise

Bereidingswijze

Stap1

Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en spoel ze af met koud water. Kook de eieren hard. Bak de spekjes in een droge koekenpan krokant en laat ze afkoelen op een bordje.

Stap2

Snij de komkommer in halve plakjes en de tomaat in partjes. Ontpit de avocado en snij het vruchtvlees in stukjes. Pel de eieren en snij ze in partjes. Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze door elkaar.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab