Pindakaaskoekjes

  • Porties: 16
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 15m

Pindakaaskoekjes met maar 3 ingrediënten, dit kan iedereen. Een super simpel lekker bakrecept. Pindakaas kun je zo lekker combineren, een crunchy koekje van buiten en zacht van binnen. Met chocolade of banaan? Of toch met sambal?

Pindakaas, met noot zonder noot, kokos, zeezout..

Deze koekjes van pindakaas kan je maken met gewone pindakaas maar zijn ook erg lekker met een andere variant. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende smaken. Mijn favoriet is zee­zout-ka­ra­mel.

Pindakaaskoekjes uit de oven

Ingrediënten

  • 1 pot pindakaas
  • 1 ei
  • 175 gr. suiker

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed het tot een plakkerig mengsel.

Stap2

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak ronde balletjes van het mengsel, leg ze op de bakplaat en druk aan met een vork.

Stap3

Zet de bakplaat 10 minuten in de oven. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze op eet. Heerlijk crunchy!

Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Waardeer dit recept

2 personen hebben dit recept gewaardeerd

218

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab