Pindakaaskoekjes

Crispy koek
  • Aantal: 16
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Pindakaaskoekjes met maar 3 ingrediënten, dit kan iedereen. Een super simpel lekker bakrecept. Pindakaas kun je zo lekker combineren, een crunchy koekje van buiten en zacht van binnen. Met chocolade of banaan? Of toch met sambal?

Pindakaas, met noot zonder noot, kokos, zeezout..

Deze koekjes van pindakaas kan je maken met gewone pindakaas maar zijn ook erg lekker met een andere variant. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende smaken. Mijn favoriet is zee­zout-ka­ra­mel.

Ingrediënten

  • 1 pot pindakaas
  • 1 ei
  • 175 gr suiker

Bereidingswijze

  1. 1Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed het tot een plakkerig mengsel.
  2. 2Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak ronde balletjes van het mengsel, leg ze op de bakplaat en druk aan met een vork.
  3. 3Zet de bakplaat 10 minuten in de oven. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze op eet. Heerlijk crunchy!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...