Pindakaaskoekjes
- Aantal: 16
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Pindakaaskoekjes met 3 ingrediënten, dit kan iedereen. Een super simpel lekker bakrecept. Pindakaas kun je zo lekker combineren, een crunchy koekje van buiten en zacht van binnen. Met chocolade of banaan? Of toch met sambal? Met wie eet jij deze pindakaaskoekjes? Net zo bros als 'n speculaas maar dan met pindakaas.
Pindakaas, met noot zonder noot, kokos, zeezout..
Deze koekjes van pindakaas kan je maken met gewone pindakaas maar zijn ook erg lekker met een andere variant. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende smaken. Mijn favoriet is pindakaas, met noot zonder noot, kokos, zeezout.. en zeezout-karamel!
Of maak zelf je pindakaas.
Zo maak je pindakaas koekjes
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed het tot een plakkerig mengsel.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak ronde balletjes van het mengsel, leg ze op de bakplaat en druk aan met een vork.
- Zet de bakplaat 10 minuten in de oven. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze op eet. Heerlijk crunchy! Zó maak je pindakaas koekjes!
Nog een pindakaasrecept? Bananenbrood met pindakaas en chocolade.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?
Welke inhoud heeft de pot pindakaas?
350 gram Els.