Pure chocolademousse chili fudge en roze peper
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 15 min
- Wachttijd: 2 uur
- Klaar in: 2 uur 15 min
Pure chocolademousse chili fudge en roze peper, niets zo lekker met Tony’s Chocolonely. Een variant met de nieuwe limited edition, ‘n knaller! Chili fudge en roze peper in stevige, pure chocolade. Peper in je chocomousse dus.
Chocolademousse met peper
Chocolademousse met peper is niet zo scherp als dat je denkt. De roze peper heeft een mild zoete smaak, citrus en rode bes, een perfecte combinatie bij de donkere chocolademousse. In vuur en vlam met Tony’s Chocolonely chocolademousse.
Zo maak je pittige chocolademousse
- Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Klop de slagroom lobbig en zet weg in de koelkast.
- Klop in een schone, vetvrije kom de eiwitten schuimig. Voeg al kloppend langzaam de suiker toe. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost en het schuim pieken heeft. Meng de chocolade snel en krachtig met het eiwitschuim.
- Meng rustig de slagroom door het chocolademengsel. Schenk de mousse met roze peper in een afsluitbare bak, dek goed af en laat twee uur opstijven in de koelkast. Te gek lekker, zó maak je pittige chocolademousse.
Meer mousse? Snelle chocolademousse met framboos en aardbei. Of maak 'n chocoladetaart met fudge vulling, chocola in én op de taart.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?