Rauwkost met hummus
Heerlijke en makkelijke hummus met rauwe groenten! Deze gezonde dip met rauwkost is niet alleen een favoriet bij kinderen, maar ook een veelzijdige keuze als hapje, amuse of voorgerecht. Je kunt eindeloos variëren met de groenten en hummus, wat het ideaal maakt voor elke gelegenheid. Als je van hummus houdt, probeer dan ook eens deze hummuspasta. Voor een picknick zijn deze rauwkost en pasta de perfecte combinatie.
Recept afdrukken
Gezonde hummus met rauwe groenten (rauwkost). Ideaal als hapje, amuse of voorgerecht. Serveer in glaasjes voor een feestelijke touch.
Ingrediënten
- 200 gr erwtenhummus of een naar keuze
- ½ bos bospeen
- 1 komkommer
- 1 bos radijs
- kruiden vers, naar keuze
Instructies
- Maak zelf hummus van erwten of gebruik een hummus naar keuze.
- Leg glazen of schaaltjes klaar voor de presentatie. Was de groenten goed en snijd ze: radijsjes doormidden, komkommer in de lengte.
- Schep een laagje hummus in elk glas of schaaltje. Steek de gesneden rauwkost rechtop in de hummus. Garneer met verse kruiden voor een feestelijke touch.
Ook lekker: vega borrelhap.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?