Salade met kip in curry uit de Indiase keuken
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
Salade kip curry
- Snij de kipfilet klein en bak in een koekenpan samen met de aardappel blokjes en de currypasta 5 minuten. Voeg een snuf zout en vers gemalen peper naar smaak toe.
- Was de courgette, haal de zaadlijsten eruit door een tl te gebruiken. Snij doormidden in dunne plakken en meng door de salade.
- Maak de dressing en breng op smaak met grof zout en vers gemalen peper. Doe de salade in een kom en meng samen met de dressing. Serveer de sla in kommen en leg de aardappel en kip in curry op de top. Salade kip curry maak je zó.
Eet als bijgerecht of maaltijdsalade.
Ook lekker: Zoete aardappel chili met bonen koriander en paprika. Een chili recept vol smaken en texturen.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?