Vegan paté met cranberries

Vegan paté met cranberries

  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 20 min
  • Kcal: 140

Vegan paté met cranberries, vegetarische paté gemaakt van kidney- en cannellinibonen.

Bonenspread

Bonenspread met de structuur van hummus en de smaak van paté, perfect voor een vegan party.

Ook lekker: Vegan gehaktbrood met plantaardig gehakt, knoflook en champignons.

Ingrediënten

  • 400 gr kidneybonen
  • 400 gr cannellinibonen
  • 80 gr zongedroogde tomaat
  • 2 teen knoflook
  • 1 tl paprika poeder
  • 1 tl chili vlokken
  • verse peper
  • 20 gr gedroogde cranberry’s
Vegan paté met cranberries recept

Cranberry paté vegan

  1. Pel de knoflook, giet de bonen af spoel onder de kraan en doe beide in de keukenmachine met de zongedroogde tomaat, paprika poeder, chili vlokken en verse peper naar smaak. Mix tot een romig mengsel.
  2. Snij de cranberry’s klein en meng als laatst door het bonenmengsel. Schep de paté in een schaaltje, dek af en zet koel weg of serveer direct met toast. Cranberry paté vegan zó doe je dat.

Geen keukenmachine? gebruik een staafmixer. Simpel cranberry compote voor erbij maken.

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Instagram actie Maak kans op het kookboek Holly hapy belly december
Simpele Recepten App
De Smaak van Italie Najaarseditie 2024