Steun lokale ondernemers

Steun lokale ondernemers, de lekkerste initiatieven. Dit is wat jij kan doen.

SupportYourLocals

Support jouw favoriete restaurant

Heb jij je favo restaurants al op ’n rijtje gezet en op je koelkast geplakt? Klop aan bij je lekkerste adresjes, ga voor ’n tegoedbon voor jezelf of geef er een paar weg. Bestel ’n bezorgmaaltijd of ga ’n diner afhalen. Doe ’t zodat ook jij straks weer bij je favoriete restaurant terecht kunt, ofwel Support Your Locals.

Bestel de lekkerste box met boodschappen online

Verwen jezelf met ’n box vol lekkers van de kleinste winkeliers. Een tal van toffe initiatieven van locals op ’n rij. ’t Is een drama voor de lokale producenten die voor ’n heel groot deel afhankelijk zijn van de horeca. ’n Box vol boodschappen samengesteld door de lokale ondernemers. Steun ze en bestel ’n box met boodschappen online.

Alle initiatieven zijn op de website van Support Your Locals te vinden, kijk hoe je bij jou in de buurt lokaal kunt kopen.

Boodschappenpakket

’t Eerste pakket dat werd samengesteld met producten van lokale ondernemers is hét initiatief Support Your Locals. De box zit vol met ingrediënten van onder andere boerderij Lindenhoff, vlees van Brandt & Levie en brood van bakkerij Mama.

Tip: Koken uit je voorraadkast.

Geschreven op: 19 april 2020

Door Geschreven op: 19 april 2020Laatste update: 19 april 2020

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen