Tony’s Chocolonely valentijnsreep

Yes! Tony’s Chocolonely valentijnsreep melk roos en framboos ligt in de winkels en of je nu wel of niet aan Valentijnsdag doet, de chocolade van Tony’s gaat er altijd wel in. Hurry up, nog ’n maand te gaan.

tony's chocolonely nieuwe reep valentijn

Foto: Tony’s Chocolonely

Melk framboos roos

Voor je lief of lekker voor jezelf, een romantische nieuwe smaak Tony’s Chocolonely melk framboos roos en fudge, twee in één, als dat geen ware liefde is. Love is in the air!

Tony's Chocolonely valentijnsreep melk roos framboos reep

’n Hart in je choco reep

Crazy, ’n hart in je choco reep! Met extra veel chocolade eromheen, waar je ‘m uit kan breken. Misschien dat de reep in z’n geheel het niet gaat redden naar je lief, de melkchocolade met roos fudge en stukjes framboos is zo lekker dat je deze direct wil opeten. Weghappen die chocolade en ’t hart geef je aan je lief. Klinkt goed toch!?

’n Hart om te breken

Oh la la, all I want for valentijn is .. ’n hart om te breken, normaal natuurlijk een no go en zeker op valentijnsdag maar voor deze maak je écht een uitzondering. Valentijnsreep €3,70 in Tony’s chocoshop.

We gaan weer lekker aan de bak met deze nieuwe smaak. Inspiratie? Maak Chocolademousse met fudge, chili en peper. Een valentijnsdessert met pit.

Meer Tony nieuws? Tiny Tony mini’s perfect om te delen.

Geschreven op: 14 januari 2020

Door Geschreven op: 14 januari 2020Laatste update: 14 februari 2021

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen