Appel kwark dessert

Crispy en fris
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Dit heerlijke nagerecht is heel eenvoudig zelf te maken. Met appelmoes, slagroom, kwark en verkruimelde bastogne koeken zet je heel snel een heerlijk toetje op tafel.

Een lekker hollands recept

De combinatie van appel met de kwark en de heerlijke bastogne is erg aantrekkelijk en maak ik meestal tijdens de herfst.

Ingrediënten

  • 125 ml slagroom
  • 8 gram vanillesuiker
  • 8 bastognekoeken
  • 500 gram kwark
  • 400 gram appelmoes
  • 1 theelepel kardemompoeder

Bereidingswijze

  1. 1Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder stijf in een grote kom. Verkruimel de kandijkoeken grof.
  2. 2Verdeel de kwark, de appelmoes en de slagroom over 4 schaaltjes en bestrooi ze met de verkruimelde koeken.
Beoordeling: 6.0. van 1 stem.
Please wait...