Appel kwark dessert
Krokant en romig- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
Appel kwark dessert, krokant en romig, lekker luchtig en ’t is een heel eenvoudig nagerecht om zelf te maken. Appelmoes, slagroom, kwark en verkruimelde Bastogne koek. De kardemom zorgt voor een unieke warme kruidige smaak. Zet jij dit toetje op tafel?
Appel kwark toetje met fruit
De combinatie van dit appel kwark toetje met fruit is perfect voor de herfst. Dan krijg ik altijd extra zin om de lekkerste appelmoes zelf te maken. Ik schep dan wat extra kaneel bij de moes voor een extra herfstgevoel en ik eet ’t lekker warm. De Bastogne koek zorgt voor de heerlijke crunch in dit dessert.
Appelmoes dat maak je simpel zó! Recept voor moes of compote, warm of koud, makkelijk en snel zelf gemaakt, met kaneel, bruine suiker en citroen.
Zo maak je een Hollands toetje
- Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder stijf in een grote kom. Verkruimel de kandijkoeken grof.
- Schep de kwark, de appelmoes en de slagroom in laagjes in de kommen of dessertglazen en maak af met de verkruimelde koeken. Zó maak je een Hollands toetjes recept. Lekker joh!
Ook lekker: Aardbeien speculaas en kwark ’n toetje van Bastogne, ofwel platte kaas dessert, eenvoudig te maken.