Hapjes maken
Hapjes zelf maken, simpel te doen. ’n Feestje, borrel of gewoon zin. Hapjes zoals calamares, sushi met komkommer of ’n gevuld ei. Maak de lekkerste, simpelste hapjes voor bij een drankje als amuse of als snack op je party zelf.
Makkelijke borrelhapjes
Makkelijke borrelhapjes, geen borrel zonder hapjes, makkelijke snelle bruschetta hapjes met verschillende toppings, kipnuggets maken, crispy kip gaat prima samen met bubbels, spring rolls of gevulde eieren.
Gevulde eieren zijn helemaal terug van weggeweest. Blini’s met zalm blijven ook altijd favoriet én snel helemaal zelf te maken!
Frittata met mozzarella en tomaat
Gevulde omelet met mozzarella, kerstomaat, Napoli kruiden en basilicum.
Kibbeling maken
Neem kabeljauw en maak een beslag van koud bruisend water en bloem.
Rosbief bakken
Braden met verse rozemarijn in roomboter.
Gerookte forelmousse
Met crème fraîche en bieslook. Lekker op toast bij de borrel of serveer in glaasjes als amuse.
Simpele aardappeltortilla
Met ui, gerookte paprika en knoflook als lunch of bijgerecht, simpel picknick recept of Spaanse tapas.
Avocadomousse met pesto
Mousse van avocado en pesto recept, ’n smeersel voor toast of dip met granaatappel.
Vispaté op toast maken
Paté van surimi zalm en garnalen. Citroen en roomkaas, mega makkelijk en mega lekker recept!
Vitello tonnato
Vitello met tonijnmayo, ’n feestrecept van dun gesneden kalfsvlees ofwel kalfsfricandeau met tonijnsaus.
Galette met zoete aardappel en tijm
Galette met Pulled Oats, 'n knapperige hartige taart super feestelijk, ’n echte eyecatcher!
Cocktail met mango garnalen en avocado
Mango garnalen avocado salade met limoen en passievrucht als amuse of voorgerecht.
Avocadomousse met garnalen
Mousse van avocado met garnalen limoen en crème fraîche, 'n amuse of voorgerecht.
Hollandse garnalen op toast
Leksands en garnalen met meest romige tomaten cocktailsaus, ’n feestrecept!
Avocado hummus met limoen
Hummus met limoen knoflook en tahin recept, ’n smeersel voor toast of dip met avocado.
Gebakken uien dip
’n Dip van kaas en uien met knoflook en Gruyère, favoriet voor bij de borrel.
Vegan nacho schotel met pulled chicken
Vega loaded nachos.. love nachos, tip van de dag met kip maar dan wel vegan in Black Jack smokey bbq saus voor ’n waanzinnige smaak.
Toast met smeuïge tonijn
’n Makkelijk en gezond toast recept met tonijn, sjalot en kappertjes.
Courgette in een pannetje gourmet
Pannenkoekjes van courgette in een pannetje gourmet met ei en kruiden, makkelijker kan bijna niet.
Mini tosti’s met pesto en pittige kaas
Kleine tosti's in je gourmet pannetje met pesto en pittige kaas.
Gourmetten met nachos
Een handje nacho’s met cheddar en chili in je pannetje gourmet, hoé makkelijk en mega lekker.
Calamares met limoen mayo
Gefrituurde inktvis met ’n frisse dip. Simpel te maken met een beslag van witte wijn.
Sushi met komkommer
Sushi gevuld met komkommer, 'n Japans recept en comfort food.
Champignon spies gemarineerd
Champignon spies gemarineerd voor op de bbq, makkelijker kan bijna niet.
Sangria maken met rode wijn
Sangria maken met rode wijn sinaasappel en bubbelwater.
Gerookte zalm met sojadressing
Zalm met geroosterd sesamzaad en sojadressing ’n waanzinnig simpel recept.