Duivels ei recept voor pittige gevulde eieren
Met rode peper- Aantal: 12
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Jawel, dit duivels ei recept voor pittige gevulde eieren is een hit, zeker niet saai. Met rode peper en chilivlokken gevuld past dit ei perfect bij een party. Een gevuld ei is allang niet meer ouderwets.
Gevulde ei met pepers
Gevulde ei met pepers, duivelse eitjes met pittige kruiden.
Te gek lekker en zo makkelijk om ze zelf te maken.
Zo maak je een gevuld pittig ei
- Kook de eieren hard in 8 tot 10 minuten. Laat schrikken en afkoelen in koud water, pel en snij de eieren in de lengte doormidden. Haal het eigeel uit de eieren en doe in een kom. Leg de gehalveerde eieren op een bord.
- Was en snij de rode peper klein. Voeg bij het eigeel de mosterd, crème fraîche, rode peper (ietsje apart houden voor de topping), paprikapoeder, chilivlokken en verse peper naar smaak. Meng kort in een blender of met de staafmixer tot een mousse.
- Snij eventueel een klein stukje ui fijn, vul de halve eieren met het rode peper mengsel en verdeel de overgebleven rode peper in stukjes op de eieren en maak af met een snuf grof zeezout, chilivlokken en paprika poeder. Eet lekker koud. Zó maak je een gevuld pittig ei.
Ook lekker, gevulde eieren basis recept.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen