Hollandse visschotel

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 15m
  • Kooktijd: 25m
  • Klaar in: 40m

Zin in een lekkere Hollandse ovenschotel? Maak deze dan een keer met vis. Ook als je niet echt een liefhebber van vis bent, is deze visschotel een aanrader. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 2 el kerriepoeder
  • 2 uien (in ringen gesneden)
  • 1 bloemkool
  • 300 gr pangasiusfilet
  • 700 gr aardappelschijfjes
  • 100 gr jonge geraspte kaas
  • 200 gr crème fraîche

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de bloemkool met een snufje zout in 8 minuten beetgaar.

Stap2

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uiringen 4 minuten. Snijd de vis ondertussen in 3 stukken. Bestrooi de vis met de kerriepoeder en eventueel ook wat peper en zout.

Stap3

Verdeel de bloemkool over de bodem van je ovenschaal. Leg de uit en de vis ertussen en verdeel daarover de aardappelschijfjes. Meng de crème fraîche met de kaas en verdeel deze over de aardappelschijfjes.

Stap4

Bak de visschotel in 25 minuten gaar en goudbruin!

 

Doordat ik veel reis, wordt mijn..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab