Vitello tonnato
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 310
Vitello tonnato met tonijnmayo, 'n feestrecept voor lunch, amuse of voorgerecht. Simpel te maken en hartstikke lekker gerecht van dun gesneden kalfsvlees ofwel kalfsfricandeau. 'n Makkelijk recept voor de feestdagen..
Tonijnmayonaise maken
Tonijnmayonaise maken, 'n waanzinnig eenvoudig saus recept van tonijn ansjovis en kappertjes. Basic ingrediënten zó op 't bord, 'n feestelijk voorgerecht met meest romige saus.
Leksands Ecologische knäckepuntjes staan bekend om de knapperige textuur en wordt met liefde en vakmanschap gemaakt in Leksand, Zweden, met uitsluitend 100% ecologische ingrediënten. De variant met vitello voegt een perfecte twist toe aan de traditionele versie.
Vitello recept
- Maak de tonijnsaus, doe hiervoor alle ingrediënten in een hoge maatbeker, uitgelekte tonijn, mayo, kappertjes, ansjovis en olijfolie en blend tot een gladde romige saus. Voeg naar smaak vers gemalen peper en 'n snuf grof zeezout toe.
- Verdeel de plakjes fricandeau op borden en maak af met de tonijnmayo en kappertjes. Vitello recept, that's it!
Maak de saus vast van te voren dan ben je zo klaar met dit vitello voorgerecht. 'n heerlijk Italiaans bordje en mamma mia, hoé lekker, maken dus!
Ook lekker: Avocado hummus met limoen knoflook en tahin, ’n smeersel voor op toast of dip.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?