De leukste food festivals van september 2023

Nazomeren op één van de leukste food festivals van september 2023. Love it!

Nazomeren food festivals

Food festivals, ook in september zijn er foodevents, we love them! Hier op een rij, blok jij je agenda voor de leukste? Buiten eten, lekkers bij de leukste foodtrucks halen op ’n rij, drinks, smoothies, gezelligheid! Van bekend tot onbekende food standjes ontdek altijd iets leuks, nazomeren in Nl!

Food festivals september 2023

Nazomeren, welk food festival kies jij in september?

# In afwachting Foodtruck Festival joy / Utrecht Sushi & Asian Street Food Festival JOY is een rondreizend walhalla! Een bruisende Asian Street Food market met een speels Aziatische decor.
# In afwachting Kannen en Kruiken / Maastricht
Proef stout, ale en lager van de beste ambachtelijke bierbrouwers. Spannende Merlots en zinderende Sauvignons met smaakvolle gerechtjes.
Jawel dit festival staat in het teken van bier, wijn, eten en muziek.
# In afwachting Djeema El Fna / Rotterdam De warme rook van de barbecues en de ritmische trommels van Djemaa el Fna brengen de sfeer van de Maghreb tot leven in Rotterdam. Geïnspireerd door het gelijknamige plein in Marrakesh, hét multiculti eetplein van de stad voor dit weekend.
# In afwachting Foodtruck Festival Rrrollend / Rotterdam Een food festival vol foodtrucks dat door het land rrrolt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, maar ook leuk entertainment. Relaxte jazzbandjes zorgen overdag voor de perfecte sfeer en ’s avonds draaien de Dj’s de sterren van de hemel.
# 21 – 24 september Amsterdam Wine Festival / Amsterdam Kom naar de Westergasfabriek en vier de oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond. In deze zesde editie maak je een reis langs de wijnlanden uit Europa, Noord Afrika, Midden Oosten en Noord Amerika. Proef de cultuur, het eten en natuurlijk de wijnen uit deze fantastische wijnlanden. De leukste bands en Dj’s zijn erbij. Het Amsterdam Wine Festival is voor iedereen een beleving!

Maak zelf je eigen nazomer festival cocktail.

Festival Joy

Foto Instagram: Food Festival Joy

Maak zelf je Festival Food! Vegaburger van champignons en kikkererwten.

Bijgewerkt op: 30 maart 2023

Door Geschreven op: 1 september 2019Laatste update: 30 maart 2023

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024

Recente recepten en artikelen