Onmisbaar in je keuken 3x keukengerei

Keukengerei

Onmisbaar in je keuken 3x keukengerei een aantal slimme hulpjes voor in de keuken die het koken een stuk gemakkelijker maken. De fijnste absolute keukengerei must haves, en ja, er zijn er zeker meer! Voor nu onmisbaar in je keuken 3x keukengerei op een rij.

Microplane rasp

Microplane rasp

De rasp die iedereen in huis zou moeten hebben, vlijmscherp. Het maken van chocoladekrullen en harde kaas is nog nooit zo makkelijk geweest. Maak je gerecht af met een dunne schil van citrusvruchten over je taart, sla of toast. Het smaakt en oogt meteen, één feest! Ook voor de gember in je thee is deze rasp een hit. Je hebt de microplane in verschillende maten. De raspen zijn niet goedkoop. Maar als je kijkt hoe lang hij meegaat en hoeveel plezier je eruit haalt, dan is het de prijs echt waard. Ook super leuk om kado te geven. Een echte kookfan zou hier heel blij mee zijn. Je kan de microplane rasp kopen bij de Bijenkorf.

Vijzel en stamper

Vijzel

Deze mag echt niet ontbreken in de keuken een goede vijzel en stamper. Multifunctioneel, niet alleen je kruiden malen en vermengen met de vijzel maar ook je verse kruiden vermalen tot een pasta. Zo krijgen de kruiden de textuur die goed is voor je gerecht en het geeft nóg meer smaak. Pesto is favoriet om hier in te bereiden. Het vermalen kost wel wat kracht, maar daarentegen dat komt de smaak alleen maar ten goede. Een musthave, dus. Je kan de vijzel kopen bij de Bijenkorf.

Keukentang

Keukentang

Als je ooit eens in de professionele keuken hebt gewerkt dan kun je niet meer zonder deze tang. Je draait er zo makkelijk je vega burger of ander lekkers mee om. Spaghetti opscheppen is nog nooit zo simpel geweest. De tang heeft een een fijne grip, een handig sluitsysteem en kan worden opgehangen. Onmisbaar tijdens het koken en serveren. Je kan de keukentang kopen bij de Bijenkorf.

Ook leuk om te lezen: De lekkerste hete sauzen dit zijn ze pittige saus op basis van rode pepers ofwel hot sauce is hot, de lekkerste hete sauzen. Die je ook makkelijk zelf maakt met een vijzel en stamper.

Geschreven op: 11 december 2018

Door Geschreven op: 11 december 2018Laatste update: 9 november 2020

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter

Recente recepten en artikelen