Vega bitterballen Kwekkeboom wat een feest!

Kwekkeboom vega bitterballen

Vega bitterballen Kwekkeboom wat een feest! Vega lovers opgelet, een heerlijk vegetarische bitterbal op de markt die niet van echt te onderscheiden is. Sinds 1 oktober (Wereld Vegetarisme Dag) heeft Kwekkeboom oven ook een vegetarische bitterbal de Kwekkeboom Oven & Airfryer Vega Bitterbal.

Kwekkeboom laat zien dat vega snacks net zo smaakvol kunnen zijn als de niet vega snacks. De vega bitterballen zijn geweldig krokant, kruidig en perfect op smaak. Niet van de normale variant te onderscheiden, makkelijk in de oven of Airfryer te bereiden. Favoriet als snack of bij de borrelplank! Zó te gek, vind je niet?

https://www.instagram.com/p/B3ZiYTtihcg/

Knap krokant van Kwekkeboom

Knap krokant van Kwekkeboom zet je tanden maar eens in de crispy vega snack. De vleesloze bitterbal smaakt fantastisch goed, een perfecte borrel bal als aanvulling op je vega borrelplank en je bakt ‘m lekker in de oven.

Of je hier nu een biertje of saké bij drinkt, ’t kan allemaal. Eet ‘m lekker tussen zoet brioche of kies voor zelfgemaakte bao buns, gestoomde minibroodjes. Met de vega bitterbal kroket tussen de steamed buns weet je zeker dat je de blits maakt! Dip dit bitterbal hapje met Thaise Sriracha saus, lekker met pit.

Kwekkeboom vega bitterbal als borrelsnack
Kwekkeboom vega bitterbal als borrelhapje

Waar koop je de nieuwe Vega bitterbal

De Vega (niet vegan) bitterbal is vanaf 1 oktober al te koop bij de bekende supermarken bij jou in de buurt. Het weekend breekt weer aan dus hurry up, tijd om te borrelen! Lees ’t hier.

Zoek je inspiratie om zelf een vegetarische bitterbal te maken? Bitterbal caprese recept.

Meer Bitterballen? Bitterballen met pompoen en geitenkaas. Vega lekker!

Geschreven op: 24 oktober 2019

Door Geschreven op: 24 oktober 2019Laatste update: 15 juni 2024

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

picknick boek juli 2024 instagram
De Smaak van Italie zomer editie

Recente recepten en artikelen