Broodje warm vlees

Broodje warm vlees

Met gebakken ui en pindasaus
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 364

Broodje warm vlees met gebakken ui en pindasaus afgemaakt met krokante uitjes. Simpel, crispy en snel sandwich recept voor lunch of makkelijk diner. Snel en warm broodje fricandeau, je maakt ’t zó. Lekker joh!

Pindasaus zelf maken doe je zo ..ook lekker! Of maak ’n koolhydraatarme pindasaus met kokos en citroen recept.

Broodje warmvlees met ui eten
Broodje warm vlees met pindasaus
Broodje warm vlees maken

Broodje warm vlees fricandeau

4.1 van 40 stemmen
Recept afdrukken
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 15 min
Porties 2 personen
calorieën 364

Ingrediënten

  • 2 broodjes naar keuze
  • 120 gr  gebraden kalfsfricandeau in plakjes
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el ketjap
  • 4 el pindasaus
  • 4 el gebakken uitjes

Instructies

  • Pel en snij de ui in halve dunne ringen, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uiringen. Breng op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Voeg de ketjap toe, roer om en schuif de uiringen aan de kant in de pan.
  • Leg de plakjes fricandeau in de pan en bak het vlees om en om. Verwarm ondertussen de pindasaus en rooster ’t brood.
  • Beleg het brood met het gebakken vlees, de uien en maak af met de pindasaus en krokante uitjes. Eet direct. Warm vlees recept maak je zó.

Heb je nog knapperige sla liggen of pinda’s, lekker als topping voor erbij.

Ook lekker: Vitello tonnato met tonijnmayo gemaakt met kalfsfricandeau, mega lekker.

Broodje warm vlees eten

Dit recept valt onder

Vlees
Lunch
Snel

Favoriet & lekker:

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant