Broodje warm vlees
Met gebakken ui en pindasaus- Aantal:
2
- Bereidingstijd:
10 min
- Wachttijd:
5 min
- Klaar in:
15 min
- Kcal:
364
Broodje warm vlees met gebakken ui en pindasaus afgemaakt met krokante uitjes. Simpel, crispy en snel sandwich recept voor lunch of makkelijk diner. Snel en warm broodje fricandeau, je maakt ’t zó. Lekker joh!
Pindasaus zelf maken doe je zo ..ook lekker! Of maak ’n koolhydraatarme pindasaus met kokos en citroen recept.
Broodje warm vlees
Maak in 15 minuten een heerlijk broodje warm vlees met gebakken ui, pindasaus en krokante uitjes. Perfect voor lunch of diner!
Ingrediënten
- 2 broodjes naar keuze
- 120 gr gebraden kalfsfricandeau in plakjes
- 1 ui
- 1 el olijfolie
- 1 el ketjap
- 4 el pindasaus
- 4 el gebakken uitjes
Instructies
- Pel en snij de ui in halve dunne ringen, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uiringen. Breng op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Voeg de ketjap toe, roer om en schuif de uiringen aan de kant in de pan.
- Leg de plakjes fricandeau in de pan en bak het vlees om en om. Verwarm ondertussen de pindasaus en rooster ’t brood.
- Beleg het brood met het gebakken vlees, de uien en maak af met de pindasaus en krokante uitjes. Eet direct. Warm vlees recept maak je zó.
Heb je nog knapperige sla liggen of pinda’s, lekker als topping voor erbij.
Ook lekker: Vitello tonnato met tonijnmayo gemaakt met kalfsfricandeau, mega lekker.
Recente recepten en artikelen
Wat vind je van het recept?