Broodje warm vlees
Een heerlijk broodje warm vlees, perfect gebakken uien en een rijke pindasaus, allemaal getopt met knapperige uitjes. Dit eenvoudige, maar verrukkelijke sandwich recept is ideaal voor zowel de lunch als een gemakkelijk diner. Het snel bereiden van een warm broodje fricandeau is een fluitje van een cent. De smaken smelten samen in een smakelijke symfonie die je zeker zult waarderen. Probeer het eens, en je zult ontdekken hoe lekker het is!
Pindasaus zelf maken doe je zo ..ook lekker! Of maak een koolhydraatarme pindasaus met kokos en citroen recept.
Broodje warm vlees
Ingrediënten
- 2 broodjes naar keuze
- 120 gr gebraden kalfsfricandeau in plakjes
- 1 ui
- 1 el olijfolie
- 1 el ketjap
- 4 el pindasaus
- 4 el gebakken uitjes
Instructies
- Pel en snij de ui in halve dunne ringen, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uiringen. Breng op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Voeg de ketjap toe, roer om en schuif de uiringen aan de kant in de pan.
- Leg de plakjes fricandeau in de pan en bak het vlees om en om. Verwarm ondertussen de pindasaus en rooster ’t brood.
- Beleg het brood met het gebakken vlees, de uien en maak af met de pindasaus en krokante uitjes. Eet direct. Warm vlees recept maak je zó.
Heb je nog knapperige sla liggen of pinda’s, lekker als topping voor erbij.
Ook lekker: Vitello tonnato met tonijnmayo gemaakt met kalfsfricandeau, mega lekker.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?