Broodje warm vlees

Broodje warm vlees

Met gebakken ui en pindasaus
  • Aantal: Aantal 2
  • Bereidingstijd: Bereidingstijd 10 min
  • Wachttijd: Wachttijd 5 min
  • Klaar in: Klaar in 15 min
  • Kcal: Calorieën 364

Broodje warm vlees met gebakken ui en pindasaus afgemaakt met krokante uitjes. Simpel, crispy en snel sandwich recept voor lunch of makkelijk diner. Snel en warm broodje fricandeau, je maakt ’t zó. Lekker joh!

Pindasaus zelf maken doe je zo ..ook lekker! Of maak ’n koolhydraatarme pindasaus met kokos en citroen recept.

Broodje warmvlees met ui eten
Broodje warm vlees met pindasaus
Broodje warm vlees maken

Broodje warm vlees

4 van 53 stemmen
Recept afdrukken
Maak in 15 minuten een heerlijk broodje warm vlees met gebakken ui, pindasaus en krokante uitjes. Perfect voor lunch of diner!
Gang lunch
Keuken Hollandse recepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 2 personen
Kcal 364

Ingrediënten

  • 2 broodjes naar keuze
  • 120 gr  gebraden kalfsfricandeau in plakjes
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el ketjap
  • 4 el pindasaus
  • 4 el gebakken uitjes

Instructies

  • Pel en snij de ui in halve dunne ringen, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uiringen. Breng op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Voeg de ketjap toe, roer om en schuif de uiringen aan de kant in de pan.
  • Leg de plakjes fricandeau in de pan en bak het vlees om en om. Verwarm ondertussen de pindasaus en rooster ’t brood.
  • Beleg het brood met het gebakken vlees, de uien en maak af met de pindasaus en krokante uitjes. Eet direct. Warm vlees recept maak je zó.

Heb je nog knapperige sla liggen of pinda’s, lekker als topping voor erbij.

Ook lekker: Vitello tonnato met tonijnmayo gemaakt met kalfsfricandeau, mega lekker.

Broodje warm vlees eten

Dit recept valt onder

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Recente recepten en artikelen

Wat vind je van het recept?