Broodje warm vlees

Broodje warm vlees

Met gebakken ui en pindasaus
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 364
Naar het recept

Broodje warm vlees met gebakken ui en pindasaus afgemaakt met krokante uitjes. Simpel, crispy en snel sandwich recept voor lunch of makkelijk diner.

Warm broodje fricandeau

Snel en warm broodje fricandeau, je maakt ’t zó. Lekker joh!

Pindasaus zelf maken doe je zo ..ook lekker! Of maak ’n koolhydraatarme pindasaus met kokos en citroen recept.

Ingrediënten

  • 2 broodjes naar keuze
  • 120 gr gebraden kalfsfricandeau in plakjes
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 1 el ketjap
  • 4 el pindasaus
  • 4 el gebakken uitjes
Broodje warmvlees met ui eten
Broodje warm vlees met pindasaus

Warm vlees recept

  1. Pel en snij de ui in halve dunne ringen, verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uiringen. Breng op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Voeg de ketjap toe, roer om en schuif de uiringen aan de kant in de pan.
  2. Leg de plakjes fricandeau in de pan en bak het vlees om en om. Verwarm ondertussen de pindasaus en rooster ’t brood.
  3. Beleg het brood met het gebakken vlees, de uien en maak af met de pindasaus en krokante uitjes. Eet direct. Warm vlees recept maak je zó.

Heb je nog knapperige sla liggen of pinda’s, lekker als topping voor erbij.

Ook lekker: Vitello tonnato met tonijnmayo gemaakt met kalfsfricandeau, mega lekker.

Broodje warm vlees eten

Dit recept valt onder

Vlees recepten
Lunchgerechten
Snelle gerechten

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...

Favoriet & lekker:

Geef een reactie