Croutons maken in de oven

Croutons maken in de oven

Lekker krokant
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Zelfgemaakte croutons, super eenvoudig!

Croutons maken uit de pan

Varieer met kruiden, probeer eens wat verse tijm en rozemarijn, gerist en gehakt en wat grof zeezout. In de pan bakken kan natuurlijk ook met olijfolie. Rol de blokjes brood door de olie en bak in een paar minuten bruin en krokant.

Dit doe je dus met je leftover brood.

Ingrediënten

  • 100 gr brood
  • 15 gr roomboter
  • 1 teen knoflook

Bereidingswijze croutons maken

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij het brood in blokjes, smelt de boter en pers de knoflook. Meng samen.
  2. Hussel de blokjes brood samen met het boter knoflook mengsel met je handen. Bak de croutons op een bakplaat in 10 minuten krokant en goudbruin.
Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...