Bijgerechten

Bijgerechten maken je diner compleet. Gemarineerde groenten, mais op z’n best, puree uit de oven, boter met kruiden of frisse salade. Je maakt ’t allemaal simpel zelf. Zoete aardappel of ’n courgette bijgerecht?!

Kleine gerechten voor erbij

Kleine gerechten voor erbij maken je diner af. Een salsa of een hapje, een broodje of dip, broccoli gegratineerd of chutney, de lekkerste bijgerechten maken je diner tot een feestje!

Geroosterde paprika

In marinade van granaatappelmelasse, je maakt ’t makkelijk in de oven of boven het vuur.

Romige mayonaise maken

Mayo maken met mosterd en azijn. Lobbig & heerlijk zacht. Neem eieren zo vers mogelijk, 't is zo klaar.

Kaas pesto dip maken

Pesto kaassalade, veel weg van de Italiaanse pesto maar dan met Hollandse oude kaas.

Shiitake op de bbq

Met knoflook, soja en balsamico. Aziatische spies met 'n kruidige paddenstoel en stevige bite.

Komkommersalade met appel

Sla van komkommer, appel, yoghurt en limoen, zó gemaakt en favoriet. Mee in de lunchbox, in 'n wrap of voor erbij.

Kiwi avocado salsa

Avocadosalsa met Zespri Green kiwi, je hebt ’t zo gemaakt. Frisse dip voor een party of voor de lunch.