Gnocchi met paprika tomatensaus
Met kip en knoflook- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 370
Gnocchi met paprika tomatensaus met kip en knoflook, typisch Italiaanse balletjes. Een simpel gnocchi recept wat zó op tafel staat. De smaken passen perfect bij elkaar, ’n lekker doordeweeks hoofdgerecht recept.
Gnocchi recept met kip
Gnocchi recept met kip paprika en oregano, ’n Italiaans gerecht gemaakt van gnocchi van aardappel gebakken in olijfolie.
Gebakken gnocchi
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de gnocchi in zo’n 10 minuten gaar.
- Snij ondertussen de knoflook, kip en paprika fijn. Verhit een hapjespan met 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de kip rondom bruin. Voeg de knoflook en paprika toe en bak kort tot alles gaar is. Voeg de oregano en tomatenblokjes toe en verhit het geheel op middelhoog vuur.
- Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de tapenade door de saus en serveer de gnocchi met de paprika-tomatensaus. Gebakken gnocchi zó maak je ’t.
Ook lekker: Gnocchi met zelfgemaakte pesto rucola en tomaat. ’n Snel recept met ’n topping van verse basilicum.