Koud stamppotje met tonijn

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 30m

Deze koude stamppot met tonijn, zoete puntpaprika, komkommer en olijven is niet alleen heerlijk fris, maar zit ook nog eens vol smaak. Het recept is erg makkelijk en heel handig voor als je wat vaker vis wilt eten.

Wil je vaker vis eten? Kijk dan eens bij onze heerlijke visrecepten.

IMG_2880

Ingrediënten

  • 2 zakken aardappelschrijfjes (voorgekookt)
  • 2 blikjes tonijn
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel bieslook
  • 2 rode puntpaprika's
  • 5 bosuitjes
  • 1 pot zwarte olijven
  • 1/2 pot zilveruitjes
  • 75 gram rucola
  • 5 eetlepels mayonaise
  • Zout
  • Peper
  • 1 komkommer

Bereidingswijze

Stap1

Kook de aardappelschijfjes in 10 minuten gaar en giet ze af. Stamp de aardappelschijfjes fijn met de tonijn en zet de stamp ongeveer een kwartier in de koelkast zodat het wat kan afkoelen.

Stap2

Kook de eieren hard en snij de komkommer ondertussen in plakken. Snij de zoete puntpaprika's in reepjes en de bosui in dunne ringetjes. Meng alle ingrediënten door de stamppot en breng de stamppot op smaak met een snufje zout en peper. Pel de eieren en snij ze in parten. Verdeel de partjes over de stamppot.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

36

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab